jezici bh naroda
engleski jezik
  Naslovnica  |  O nama  |  Linkovi  |  Impressum  |  Kontakt

Javni uvid za BH RECYLING d.o.o.SARAJEVO

Objavjeno: 27.02.2017

Javni uvid  za  BH RECYLING d.o.o.SARAJEVO

 Operator BH recycling d.o.o. SARAJEVO, Bjelašnička bb , 71 240. – Hadžići, dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole za – pogon - Rekonstrukcija i promjena namjene skladišnog prostora u Centar za upravljanje elektronskim i elektroničkim otpadom i privremeno deponovanje akumulatora.

Obrađivač zahtjeva za izdavanje okolinske dozvole je podnosilac zahtjeva ENOVA d.o.o. SARAJEVO .

U postupku uključivanja javnosti, zahtjev za izdavanje okolinske dozvole za operatora BH recycling d.o.o. SARAJEVO, Bjelašnička bb , 71 240 Hadžići pogon - Rekonstrukcija i promjena namjene skladišnog prostora u Centar za upravljanje elektronskim i elektroničkim otpadom i privremeno deponovanje akumulatora, je prezentiran na veb stranici Ministarstva radi davanja mišljenja. Materijal sa Prilozima može se pogledati u prostorijama: Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolinske dozvole, u ulici Marka Marulića br 2, prvi sprat– ured 108.
Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.
Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:
Federalno ministarstvo okoliša i turizma
M.Marulića br 2
71 000 S A R A J E V O

Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole

Novosti