OBAVIJEST - Tripadvisor promotivna kampanja za Bosnu i Hercegovinu!

OBAVIJEST - Tripadvisor promotivna kampanja za Bosnu i Hercegovinu!

Pon, 14. Feb. 2022.


 

Tripadvisor promotivna kampanja za Bosnu i Hercegovinu!

 

Obavještavamo sve zainteresirane subjekte u Bosni i Hercegovini da jena najvećoj svjetskoj turističkoj platformi – Tripadvisoru - pokrenuta promotivna kampanja Bosna i Hercegovina – najuzbudljivija turistička destinacija na svijetu !

U toku naredna 3 mjeseca, na platformi Tripadvisor bit će promovirano 26 atraktivnih lokaliteta u Federaciji Bosne i Hercegovine. Na ovaj način, na prioritetnim međunarodnim tržištima Njemačke, Turske, Austrije, Srbije i Hrvatske bit će osnažen brend Bosne i Hercegovine, što će značajno doprinijeti post-pandemijskom oporavku i dugoročnom rastu turističkog sektora.

Kampanju implementira Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH uz podršku Federalnog ministarstva okoliša i turizma i partnerstvo projekta USAID Turizam. USAID Turizam obezbijedio je dodatnu podršku Tripadvisora u vidu proširenja kampanje i tržišne analize.

Ovom prilikom pripremljen je video https://youtu.be/kdhhyrPH_U4 koji možete preuzeti i dijeliti na Vašim vlastitim društvenim mrežama, te naj tačin doprinijeti uspjehu kampanje!

Također koristimo priliku da najavimo organizaciju webinara koji će ponuditi odgovor na pitanje: kako unaprijediti Vaš turistički biznis pomoću TripAdvisor platforme? Prijavite se na USAID-ov newsletter i pratite društvene mreže (Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter) kako biste saznali više o ovom webinaru, kao i drugim temama vezanim za turizam u Bosni i Hercegovini i aktivnostima projekta USAID Turizam!

link za video za Tripadvisor kampanju: https://youtu.be/kdhhyrPH_U4

 

Federalno ministarstvo okoliša i turizma