Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole investitoru d.o.o. I-SELIMOVIĆ CAZIN, za asfaltnu bazu, kapaciteta 120 t/h na lokalitetu Vilenjača, općina Cazin

Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole investitoru d.o.o. I-SELIMOVIĆ CAZIN, za asfaltnu bazu,  kapaciteta 120 t/h na lokalitetu  Vilenjača,  općina Cazin

Uto, 15. Sep. 2020.


Utorak, 15.09.2020.

Privredno društvo d.o.o. I-SELIMOVIĆ, CAZIN, dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole – za asfaltnu bazu, kapaciteta 120 t/h na lokalitetu Vilenjača, općina Cazin.

Obrađivač Zahtjeva za izdavanje okolišnee dozvole je konsultanska tvrtka TQM iz Lukavca.

U postupku uključivanja javnosti, Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za investitora d.o.o. I - SELIMOVIĆ, 77 220 Cazin, u općini Cazin, za asfaltnu bazu je prezentiran na web stranici Ministarstva radi davanja mišljenja. Materijal sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolišne dozvole, u ulici Hamdije Čemerlića br 2,treći sprat – ured 308.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole o procjeni utjecaja na okoliš je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:
Federalno ministarstvo okoliša i turizma - Sektor za okolišne dozvole
Hamdije Čemerlića br 2.
71 000 Sarajevo

 

Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole