Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za aktivnost na realizaciji projekta s ciljem opremanja i otvaranja savremenog Centra za recikliranje istrošenih olovnih akumulatora i metalnog otpada, investitora "CROA” d.o.o. Vitez

Javni uvid u  Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za aktivnost na realizaciji projekta s ciljem opremanja i otvaranja savremenog Centra za recikliranje istrošenih olovnih akumulatora i metalnog otpada, investitora

Sri, 29. Jan. 2020.


Srijeda, 29.01.2020.

Javni uvid u Zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole pogona i postrojenja za aktivnost na realizaciji projekta s ciljem opremanja i otvaranja savremenog Centra za recikliranje istrošenih olovnih akumulatora i metalnog otpada, investitora CROA” d.o.o. Vitez.

Investitor “CROA” d.o.o. Vitez dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za izdavanja okolišne dozvole za postrojenja za recikliranje olovnih akumulatora I metalnog otpada u industrijskoj zoni općine Vitez.

U postupku uključivanja javnosti, Zahtjev sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, u ulici Hamdije Čemerlića br.2.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.


Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Hamdije Čemerlića 2
71000 Sarajevo

 

Zahtjev - Netehnički rezime